1. nap – Tűzszekerek

A Vangelist régen is szerettem, de mióta tavaly váltósként láthattam az egyéniben indulok rajtját, új dimenzióba kerültek a számai.

Most, hogy végre újra bringázhatok óvatosan, leporoltam azt a hegyes tervet, amit még Gyula tervezett nekem a lesérülésem előtt és gyorsan ki is próbáltam, hogy mit tudok. A nap alaphangulatát megadta az a tény, hogy ez volt idén eddig az egyik legmelegebb nap.

Az útvonalról alapjában annyit, hogy nagyon tetszett. Amikor éppen nem mosolyogtam attól, hogy bringázhatok és lejtőn száguldozhatok lefele, akkor éppen fogakat összeszorítva másztam meg a hegyeket. Van pár amit kisebb lendületet véve meg lehet mászni, de van pár igazán combos is. Párszor még biztos, hogy erre fog vezetni az utam :)

Közben a bokám egész jól vizsgázott, fájdalmat ott nem érzek. Combomban igen, de hát az csak az edzés mellékhatása és legalább érzem, hogy tettem valamit :D Az elhasznált kalóriákat (~3000 kcal) is csak részlegesen pótoltam és azt is szerintem egészséges formákból (reggel sütőben sült krumpli vajjal – közben banán – utána paradicsomleves és rízscsirke). Csak így tovább én :)

self-five

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.