10. nap – Dobozolás a budai hegyekben

A nap egy kellemes kis gyógytornával kezdődött mely eléggé megadja ilyenkor egész napra a garantált vádlifáradtságot :D Rengeteg gyakorlat egyensúlyérzék javítására és a környező izmok megerősítésére.

517b210eb8e03.image Kellemes mozgásként és a szabadnapot kihasználandó utána egy kis geocaching túrát terveztünk egyik haverommal, ami jól is sikerült. A betervezett 8 dobozból (lásd a linken) 6-ot gond nélkül meg is találtunk és csak 2-vel volt kisebb problémánk. A GCKast szerintem már hagyományos értelemben nem is üzemel, a GCzttr pedig állítólag meg van, csak a koordinátái nem pontosak, szóval ez egy újabb kört jelenthet a későbbiekben. Kis extraként a GCTric-nek is meglett az első ládája, mely a későbbiekben még pár kört megérhet :)

Dobozoljatok ti is! És nézzetek “Isten hozta őrnagy úr”-at! :)Levezetésként ezek után egy kettlebell edzéssel foglaltam le magam, mely meglepően jól ment. A program már kezd picikét fokozódni:
Primal move bemelegítés. 3-as piramis húzódzkodás, fekvőtámasz, clean, nyomás, guggolás gyakorlatokból és ugyanezekből egy 3-as létra is. Ha ezekkel megvoltunk, akkor jöhetett 11 kör 12 nehéz belles swing, 1 körre 1 percet szánva :)

Reggeli: ———–
Ebéd: Pizzaszelet
Vacsora: 3db banán, 1 madártejes mizo

Súly: 98.9

Comments

comments

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.