97. nap – Kistarcsai teljesítménytúra

Ha már a bokám miatt a futás még 3-4 hétig kényszerpihenőn van, hát úgy döntöttem az ehhez legközelebbi még óvatos mozgást fogom végezni – a túrázást :]

ttt

A mai a kistarcsai teljesítménytúra 14 kilométeres távját néztem ki. Arany középúton volt a 6 kilométeres extra rövid lehetőség és a 20 kilométeres hosszabb lehetőség között. Ezzel a távval inkább óvatoskodtam és nem bántam meg a döntésemet :)

Ha már ennyire a közelben volt a program, hát kitartottam a bringával mennyünk el a helyszínre ötletem mellett. Nem titkolom, ebből szokást szeretnék csinálni, ha csak a bevállalt TT vonalvezetése engedi ezt :)

Az útvonal kijelölése nem hagyott kívánnivalókat maga után :) Ahol csak el kellett volna gondolkodnom, hogy merre tovább, ott találtam egy nyilat vagy szalagot ami azonnal a helyes irányba igazított. Szint alig, a túra egyetlen nehézsége igazából csak az elmúlt hét időjárása volt. Kisebb tavak az útvonal közepén és sártenger a mezőkön. Újra átélhettem a kitörés 25-ös “majdnem ott marad a cipőm az előző lábnyomom helyén” érzését :)
14.4 kilométert csak kicsit több mint 3 óra alatt tettem meg, amivel meg vagyok elégedve. Gyorsabban is mehetett volna de nem volt értelme kockáztatni a még nem teljesen felgyógyult bokámmal.

Egy kis energiafeltöltés (zsíros deszka) és kellemes fáradtság megállapítása után haza is irányítottam magam. Őszintén szólva arra számítottam, hogy fáradtabb leszek és hév-vonat kombináció fogok majd élni visszafele, de végül a vártnál kevésbé fáradtam el, így a hazautat is bringával nyomtam le :)

A fáradtság kellemes, a bokám még mindig tart – sikeresnek fogom fel a mai napot :]

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.