Évértékelés – 2014

Szívesen számszerűsíteném az eltelt évet, ahogy azt a többiek teszik, de őszintén szólva ellustálkodtam a pontos feljegyzéseket.

2014 nekem az alapozás éve volt. Fel kellett adnom pár célt a lesérülések miatt, türelmet és tiszteletet kellett tanulnom, immár remélem egy életre elegendőt. Semmi nagyot nem tettem le az asztalra, de elvetettem azokat a magokat, melyeket 2015-ben le fogok aratni.

Szívesen mondanám, hogy legnagyobb célom 2015-re, hogy Nagyatádon Ironman legyek, de hazudnék. Az csak egy extra lesz. Élvezni akarom az oda vezető utat amennyire csak lehet. Mindig maximális erővel, tudással, odafigyeléssel akarok a céljaim felé haladni és azzal a tudattal elaludni, hogy megtettem minden tőlem telhetőt! Azonosultam a két mottóval: “Az út maga a cél” és “Anything is possible”. Most már csak a neheze van hátra: követni őket!

Remélem közben jobbítom magamat és talán inspirálok másokat is :) Szép és sikeres 2015-ös évet mindannyiunknak! Holnaptól újraindítom a számlálót. Nem először, de utoljára! A videót nézzétek nagyban!

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.