S03E00

Ha jól számoltam ez a harmadik “szezon”, most kezdem újra a befektetett “munkámat” harmadszorra remélem immár sikeresen, élethosszig, de legalábbis nagyon sokáig tartóan. Mondanám, hogy ez a folyamat már elkezdődött, de kicsit várok ezzel, mert babonás vagyok *kopp kopp kopp*.

De hogy mik is a változtatások? Igazából nem sok van:

– Szép lassan visszatérek egy leangains szerű rendszerhez. Elhagyom a reggelit, de cserébe edzések után este is ehetek azt, ami éppen abba a napba belefér (mondjuk salátát sok sajttal, sonkával hogy legyen fehérje is).

– Hasonló módosítás az étrendet illően az, hogy a kenyeret és hasonlókat nagyrészt elhagyom. Csak ritkán, durva edzés követően jöhet mondjuk egy pita egy gyros mellé. A makronutriensek arányát kb 30% CH – 40% zsír – 30% fehérje körül szeretném tartani, de igazából ez egy olyan arány amire nem akarok rágörcsölni.

– Edzések: Minél több szocializálódás. Minél többet elmenni a barátokkal futni vagy bringázni, lejárni úszni reggelente és ha éppen nem alakul semmi ilyen akkor egyedül találok valami elfoglaltságot. Okosan akarom csinálni, növelni akarom szép lassan a terhelést de semmiképpen sem rágörcsölni. Most jött újra meg a hangulatom a futáshoz és az úszáshoz, ki akarom őket élvezni.

Ezektől eltekintve tényleg nem izgulom túl az évet :) Versenyek eddig nincsenek kitűzve, arra megyek el amire éppen hangulatom van és nincs semmi komoly teljesítménybeli elvárás. Az majd talán jövőre. Idén tetszik az, hogy elmehetek félmaratont futni izgulás nélkül úgy, hogy végigbeszélgek 15 kilométert kellemes baráti társaságban.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.