S03E01 – Szeretnék flúgos lenni

Szeretnék annyira flúgos és edzett lenni, hogy ha gondolok egyet, akkor nyugodtan elfussak Pestről pár hegyen keresztül a Dunakanyarba, aztán max hazabuszozom. Annyira, hogy ha kedvem támad akkor letekerjek a Balatonra, megkerüljem majd hazajöjjek egy nap alatt. Hogy induljak 24 órás bringázáson.

Hogy normális ember számára ilyen örültségnek tűnő dolgokat csináljak, mert egyszerűen éppen ilyen hangulatom van hozzá. Gondolni egyet és felfutni Dobogókőre valami turistanúton, lejönni valahogy és bezabálni fagyiból :) Annyira erős lenni, hogy ezek nem meg sem kottyannak, de egy másnapi fáradtsággal megúszom :)

Szeretnék egy, de inkább két év múlva ilyen lenni.


Realitás talaján maradva, most ~94kg vagyok. A cél még mindig 80, szóval ez azért távol van. Távol van de megindult a fogyás és úgy tűnik újra lassan és biztosan haladok a célom irányába. Futás tekintetében újra 6 perc körüli ezrekkel futok 145-150 közötti pulzussal ami csak tovább fog gyorsulni idővel. Őszre reális cél lehet egy maraton, de erre a készülést még húzni akarom egy kicsit. Ha versenysúlyomhoz minél közelebb kezdek neki, akkor annál kisebb terhelésnek teszem ki a térdemet és a bokámat, ami ugyebár nekem a gyenge pontom :) Kitűztem magamnak, hogy ha elérem a 90-et, akkor már meg merem próbálni a Balboa futást. Maratonnal szigorúan csak 85 alatt próbálkozom :)


Addig viszont nyugodtan bringázhatok végre sokat, gyorsan és érezhetem azt hogy szép lassan erősödöm és a robbanékonyság megmarad. Igazából bringával kapcsolatban egyszerű dolgom van – meg kell őriznem fogyás közben is az erőmet és majd kihasználni, hogy jó 10-15%-al kisebb súlyokat kell hegynek felfele megmozgatni :)


Hogy az úszással jelenleg mi a helyzet? Nehéz rávennem magamat a hajnali kelésre, de ha most összejön a Flórián tér melletti kis albérlet, akkor nem lehet kifogásom hogy miért nem jutok el úszni *kop kop kop*. Innentől kezdve ketyeg az óra számomra és lesz 1 évem arra hogy alaposan megtanuljam a vízben gyors közlekedés művészetét, hiszen jövőre továbbra is az ironman a cél!

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.