Nem adom fel!Most, hogy letudtuk a kötelező zenés köröket, jöjjön a mondanivalóm – úgy is éppen kezd aktuális lenni Nagyatád miatt :)

Egy hete olvastam facebookon egy posztot és elgondolkodtatott:


„Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot a labdával, és ma már ennél is kisebbet dobok. Nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos. Gyerekkoromban tizenegyszer szúrták fel a fülemet, ugyanennyiszer tiltott el az orvos az uszodától. Magasságomat nézve ma már kicsinek számítok a csapattársaim között, súlyra viszont 15 éve elértem a 100 kilót. Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra. A katonaságtól gerincsérv miatt felmentést kaptam, azóta már a nyakamban is van két porckorongsérv, 16 éve csuklószorítóval játszok, képtelen vagyok a kézfejemre támaszkodni. Először 2005-ben voltak problémáim a szívemmel, amik 2009-ben megismétlődtek.
Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban. Ez ez én tehetségem.”

Benedek Tibor- háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, BEK- és LEN-kupa-, valamint háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, tízszeres olasz és magyar bajnok vízilabdázó, 2013-tól a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya

10940589_1049988581693943_6148952820958180666_n

Nem vagyok különösen jó futó, úszásból rengeteg tanulnivalóm lenne, kerékpáron is lenne még hova javulni, gyorsulni. DE NEM ADOM FEL!

Egy dologban vagyok jó, az újra kezdésben. Ezt fogom tenni most is! Nem adom fel és újra kezdem, hogy 1 év múlva most már tényleg ott állhassak a Gékényesi tó partján :)

Úgy is mondhatnám T-370Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.